петък, 24 юни 2011 г.

Частни танцови уроци за първия сватбен танц в София


Като първата професионално занимаваща се преподавателка, даваща уроци по сватбени танци /разбира се, и много други спортни танци/ вече повече от седем години заемам водеща позиция в предоставянето на частни уроци по сватбени танци за всички младоженци, които желаят да имат уникална хореография на своя първи танц.

Колко време преди сватбата ни трябва да започнем нашите уроци по танци?
В идеалния случай трябва да започнатe уроците си между 5 до 8 седмици преди вашата сватба. Ако имате по-малко време ще се опитам да организирам уроците ви така, че да Ви подготвя в по-кратък срок.

Колко струва всеки частен урок по сватбен танц?
Един урок е с продължителност 60 минути и струва 20 лева общо на двойка. В зависимост от броя на частните уроци /5,10,20/ тази цена може да бъде по-ниска.

Колко сватбени уроци по танци ще ни трябват, за да се научим да танцуваме?
За да научите да танцувате наистина добре на сватбата вашето обучение трябва да бъде между 6 часа и 14 учебни часа. Въпреки това, може да се обучавате по-малко или повече часове, като това зависи от вашите предпочитания.

Кога и къде се провеждат уроците по танци?
Уроците се провеждат в центъра на София в следобедните часове и през почивните дни, тъй като тогава е най-удобно за повечето двойки. Разбира се, заниманията могат да се провеждат и през деня.

Какво трябва да облека?
Всичко, което ви е удобно, така, че да не ограничава движенията ви. Булката е препоръчително да носи подобни на сватбените си обувки, за да може да свикне с тях.

Ние никога не сме танцували заедно преди / Не сме много сигурни / И двамата сме неопитни. Можете ли да ни помогнете?
Абсолютно! Като опитна хореографка аз обучавам двойки, които нямат опит в танците.
За мен ще бъде удоволствие да ви науча на всички стъпки, докато не се почувствате напълно комфортно и не придобиете рутината, която отговаря на вас и вашите нужди и възможности.

Всички мои клиенти имат възможност да избират първата песен на сватбата, както и първия сватбен танц. А ако имате затруднения в този избор ще получите компетентни съвети. Не на последно място ще научите всички танцови стъпки, които естествено са свързани с темпото и стила на музиката от песента, която изберете. Ако искате да танцувате прекрасно с половинката ви на вашето паметно сватбено тържество и желаете да се представите наистина блестящо можете да се свържете с мен на тел: 0879 46 46 43, Мария Велева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар