понеделник, 31 октомври 2011 г.

Уроци по сватбени танци в София

Програмата за сватбените танци, предлагана от мен, е може би най-добрият избор на всяка двойка, когато става въпрос за професионални инструкции за танците в големия сватбен ден. Като квалифицирана инструкторка предлагам частни уроци и обучение по сватбени танци и първия сватбен танц, помощ на сватбените двойки в избора на правилната музика, която те желаят да танцуват, както и изготвяне на хореография за първия сватбен танц.
Бъдещите брачни двойки могат да избират кога да се запишат за уроците по първи сватбен танц. Това ще им даде достатъчно време, за да изберат кои стилове на сватбени танци най-много им допадат, а същевременно и ще имат повече време, за да ги практикуват.Тъй като всяка танцуваща двойка има различно свободно време за танците, аз предлагам гъвкава схема на обучение, като се съобразявам изцяло с Вашето свободно време. Работя ежедневно, включително събота и неделя.
И така всичко, от което се нуждаете, е да се свържете с мен. От там насетне прекрасните неща ще се случат и Вие наистина ще се научите да танцувате прекрасно сватбените танци...:)
За контакти телефон: 0879464643, Мария Велева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар